Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja: Tänne risut ja ruusut, kysymykset ja vinkit. Tässä vielä erikoisviekut:

 

  • Liittyminen tapahtuu täällä!
  •  Tarinat kirjoitetaan tänne!
  •  Täällä voit kirjoitella omia juttujasi. Esim. "Kirjoitan kohta tarinan!" Tai:"Milloin tarinat arvioidaan?"
  • Täällä mainostat joko omia sivujasi tai muita sivuja.
  • Täällä voit kysyä itsellesi joko pentuja tai oppilaita.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Ilmoittaja

15.05.2019 11:35
Hei! Kävin joskus sata vuotta sitten täällä. Suntuubi lopettaa toimintansa, joten jaan nyt tietoa eteenpäin. Eni näköjään hylännyt ylläpidon enivei, mut jos nyt joku uus sattuu tän näkemään :D

Nimi: Enigma/Lumikuutti
Kotisivut: http://lumikuutti.tumblr.com/

23.01.2019 20:38
Hei, tässä on nyt käynyt niin että opiskelu on nielaissut minut, ja motivaatio tämän paikan ylläpitämiseen on lopahtanut. (Varsinkin kun sivut ovat nykyään aika epäaktiiviset.)
Joten katoan ikävä kyllä aika lopullisesti näiltä sivuilta, josking kyllä minut vielä tumblristä löytää. (Menen nykyään nimimerkillä Lumikuutti)
Kiitos kaikille hyvistä ropetus ajoista näillä sivuilla, on ollut todella hauskaa, enkä aio kyllä lopullisesti soturikissa piireistä kadota, mutta se mistä minut seuraavan kerran löytää on erittäin hyvä kysymys.
Elikkäs sillä viisiin. Näkyillään!

Vastaus:

Kirjauduin näin ylläpitöön sitten viimeisen kerran ihan vain varmistaakseni kävijöille että tämä viesti on legit. - Enigma/Lumikuutti

Nimi: ~Punarinta~

09.12.2018 12:02
Millon tarinat arvioidaan?? :o

Nimi: ~Punarinta~

09.12.2018 11:33
Tää on sit mun eka tarina niin ois kiva et olis rakentavaa palautetta.muute nää on sen pentu ajoilta. Tiedoksi vaan :') Saatte vähän tutustuu hänen perheeseen xd

Luku 1
Punarinta pentu leikki siskonsa pääsky pennun kanssa sammal pallolla. Yhtäkkiä klaanin parantaja juoksee heidän lävitse. Hän juoksee pentutarhalle ja kuulee uusimman kuningattaren henkäisyt - kiljaisut. Punarintapentu ei tiennyt uuden kuningattaren nimeä koska ei ollut koskaan kysynyt kunigattarelta sitä. Pääskypentu huusi punarinta pennulle "Hei! Nukutko sinä seisaaltasi?" Punarintapentu hätkähti "No en onneksi" Metsästys partio mukanaan laihoja hiiriä ja muita eläimiä esim. Vesimyyrän oravan. Ja viimeisenä todella laihen jäniksen. Punarintapentu tiesi että riista oli vähissä. Lunta oli satanut jo jonkun verran ja lehdet olivat pudonneet puista. Hän tassutteli pentu tarhaan vaikka sisko olisi halunnut jatkaa leikkiä. "Haluan mennä katsomaan uusia pentuja. Tuletko sinäkin?" Punarintapentu tokaisi. Pääskypentu nyökkäsi innostuneena päätään ja meni siskonsa perään. Punarintapentu saapuu pentu tarhaan. Pennut näyttävät hyvin kauniilta.Sitten hänen emonsa vaahtera pilvi sanoo että niistä pennuista ei saa ihan heti leikki kaveria. Pääskyspentu kuuli ja kysyi "Miksi ei? Minä voin opettaa ne taistelemaan ja pelaamaan sammal palloa. Vaahterapilvi sanoo" Heidän emonsa Lumimyrsky hoitaa heitä ja päättää mitä pennut tekevät. Lisäksi pennut ovat siihen ihan pieniä. "Kuin minä teitä" ja Nuolaisee pääskypentua ja punarintapentu molempia korvalle.Sitten tulee puu pentu joka pääsee ihan pian oppilaaksi sen takia hän on veljensä oksapennun kanssa niin ärsyttävä. "Hei taas. Pennut" Punarintapentu sanoo"Itsekkin olette pentuja. Muistakaa ette ole vielä oppilaita."Oksa pentu sähähtää" No meillä on vain neljäs osa kuusta niin olemme oppilaita ja teillä on vielä kuu siihen aikaa"Oksapennun ja puupennun emo sanoo että he voivat kiisttellä ulkona koska muuten he häiritsevät pentuja ja lumimyrsky jotka nukkuvat. Aurinko oli jo laskemassa kun kiistely loppui. Punarinta pennulle tuli nälkä ja hän otti laihen hiiren ja jakoi se pääskypennun kanssa. Sitten he menivät pentu tarhaan nukkumaan. Punarintapentu heräsi yöllä kaikki nukkuivat. Pentu tarhassa oli pimeää. Eikä siellä melkein nähnyt mitään. Lopulta hän sitten taas nukahti.

Nimi: ~Punarinta~

09.12.2018 10:56
Nimi : Punarintatassu

Sukupuoli:naaras

Asema:oppilas

Klaani:T aivasklaani (Jos on mahdollista) jos ei ole niin myrskyklaani

Luonne:Vähän villi mutta osaa olla myös rauhallinen. Tykkää olla omissa oloissa mutta osaa myös mennä puhumaan Klaani tovereille. Itsevarma ja harkitseva. Joskus jää omiin ajatuksiinsa. Ja muiden on huomautettava siitä.on Hyvin uskollinen klaanilleen. Haluaa tulla hyväksi soturiksi.siksi hän on kiintynyt vahvasti koulutukseensa.

Ulkonäkö:Tumman punainen naaras jolla on pyöreä pää ja suuret silmät. Karvat ovat isot mutta suloiset. Kynnet ovat terävät. Musta nenäkin näkyy häneltä ihan selvästi. Turkki on pehmeän pörröinen. Häntä on tuuhea.

Toivottavasti pääsen mukaan! :)


Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

11.10.2018 17:54
Hei, miten olisi linkinvaihto Tarinaköynnöksen kanssa? Vastaus mieluiten meidän viekkuumme, kiitos :).

- Pelkotuoksu ja Tuhkatassu, Tarinaköynnöksen ylläpitäjät

Nimi: Windy

11.10.2018 15:13
Heii! Tänne sivuille eksyin ja pakko myöntää, että kahden vuoden suntuubi-kokemuksen aikana täällä olen aikaisemminkin tainnut käväistä. Hienot on sivut!
Mutta siis ajattelin liittyä ja tuolla lueskelin, että Myrskyklaanin parantajaoppilaanpaikka sattuisi olemaan vapaa (pitääkö paikkansa?). Ajattelinpa kysäistä siis, että olisiko mahdollista saada tuo paikka?

Nimi: Skywalker
Kotisivut: http://warriorcatsrpg.suntuubi.com/

21.04.2018 10:02
Hei!

Olette näemmä muuttuneet epäaktiivisiksi, joten poistan linkkinne listastamme. Jos vielä heräätte eloon, voitte kysyä linkinvaihtoa uudelleen.

.: Skywalker

Nimi: Meikäläinen
Kotisivut: http://Tuisketuuli.suntuubi.com/

13.03.2018 13:54
Hei. Karsin linkinvaihtolistaa, ilmoitattehan viimeistään 1.4.2018, mikäli haluatte jatkaa linkinvaihtoa, kiitos.

Nimi: Meikäläinen

09.03.2018 12:47
Tai siis olisin kyllä innokas tarinoija, mikäli hakemukseni hyväksyttäisiin:)

Nimi: Meikäläinen

09.03.2018 12:44
Mä voisin kyllä liittyä:3

Nimi: Enigma

01.03.2018 11:45
Elikkä siis
Pyydän isosti anteeksi että katosin tosta noin vaan ties kuinka moneksi kuukaudeksi, syypäänä elämä.

Mutta ny haluaisin tietää, että kaivataanko tänne vielä yp:tä
Eli onko vielä tyyppejä jotka haluaisivat kirjoitalla täällä?
Jos vastaus on kyllä niin voin yrittää taas alkaa ylläpitämään täällä.

Nimi: Jezkebel
Kotisivut: http://saniaskanjoni.suntuubi.com/

05.01.2018 12:12
Ryhtyisittekö linkinvaihtoon Saniaiskanjonin kanssa? Vastailkaa meidän viekkuumme, kiitos!

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

29.12.2017 19:27
Hei! Linkkilistaa selaillessani totesin sivunne epäaktiiviseksi. Poistan siis linkkinne, mutta mikäli olen arvioinut aktiivisuuden väärin taikka sivut heräävät vielä eloon, voitte aina tulla kysymään linkinvaihtoa uudestaan.

Ystävällisin terveisin,
Villapusakka

Nimi: Kiiukka

22.11.2017 18:28
Onko tää paikka edes elossa?

Nimi: Aave

18.11.2017 11:30
Hei! Minä, Aave, olen vielä halukas liittymään mukaan Kauristassuni kanssa. Toivottavasti pääsen :3

Nimi: Kiiukka

27.08.2017 21:38
Ok Enigma. Haluaisin jonkun pitävän Naavapennun nimityksen. Silloin se olisi "virallista" voisiko vaikka päällikkö tai varapäällikkö hoitaa sen? Odotan innolla Naavapennun oppilas kuvaa :)

Nimi: Enigma

26.08.2017 19:15
Viimeiset pari päivää olivat vähän hektisiä niin katosin heti pariksi päiväksi, hupsista.
@Kiiukka
Jos et erikseen halua jonkun toisen hoitavan Naavapennun nimityksen, niin yleensä kirjoittajaa hoitaa kaikenmaailman ylennykset itse.
Oppilas kuvan saa teknisesti ottaen kun on 50 pistettä, MUTTA tässä on nyt se mutka matkassa että meikälaisen oma kone on hajonnut eikä enää siitä korjaannu ja uuden koneen saamiseen menee aikaa. Kun olen sen koneen sitten vihdoin saannut niin voi alkaa taas piirrustus puuhiin.

Nimi: Kiiukka

24.08.2017 20:00
Hoitaako joku Naavapennun nimityksen oppilaaksi?

Nimi: Kiiukka

24.08.2017 19:58
Tervetuloa takaisin Enigma! Ehdottaisin että kävisit liittymis sivun puolella. Kysyn täälläkin milloin Naavatassu saa oppilas kuvansa?

Nimi: Enigma

24.08.2017 11:15
BLOGISSA TÄRKEÄÄ ASIAA HUOMIO IHAN KAIKILLE

Nimi: Enigma

24.08.2017 10:34
Cindy, ei tartte oikeestaan laittaa ees hakemust ku Ketunsydämmel on tarpeeks pojoi, tungen seuraavaan varjoklaaniin hakevan sille oppilaaks (ellei siin oo jotain toivomust tietynlaiseen mestariin tai sellast ja ketunsydän ei sopis)
Voisin taas pitää epäaktien pois potkasu kierroksen näin kesän jälkeen

Nimi: Cindy

22.08.2017 15:07
Awe, heippa vaan Töppis ;~;

Btw, tässä kysyn teiltä YP:eiltä...
Pystyskö Ketunsydän saada uuden oppilaan? Tarkoitan siis sitä kun Ketulla on epäaktiivinen oppilas jolla on vain kirjoitettu kerran kauan aikaa sitten ja se alkaa pikku hiljaa tympimään xD
Jos tää nyt sopii niin voisin laittaa piakoin hakemuksen Ketulla päästä mestariksi ;)

Nimi: Enigma

16.08.2017 15:31
Sääli että eroat mutta hyviä jatkoja!
Hiutale jää varmaan NPC partsuks kun jos se kuolis ni tarttettas uusi niii...
Yeah
Se jää NPC partsuks myrskyklaaniin

Nimi: Töppäilijä

08.08.2017 12:11
Ääh. Ei tästä yhtään mitään tule. Mulla ei ole yhtään inspiä. Olen niiiiin pahoillani, mutta nyt eroan. ;-; Hiutaleen saa tapattaa haluamallaan tavalla, jos siitä joku repii inspiä. En kuitenkaan katoa kokonaan, vaan hillun kyllä chatissa ja muualla vielä. Mutta kirjoitusaikani on ohi. Kiitos kaikille, Enille, Chilille, Cindy, Maip, kaikki. Ootte parhaita, Töppis kiittää ja kuittaa. <3

 

~Chattihuoneeseen~        |        ~Arvopaikkalista~

©2019 Soturikissat RPG - suntuubi.com